Menu
Your Cart

Instructiuni reparare (film)

Instructiuni reparare (film)
Instructiuni reparare (film)
Hot
Instructiuni reparare (film)
Instructiuni reparare (film)
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Instructiuni reparare (film)

Descriere

Instructiuni de reparatii pentru toate profilele din fibra de sticla POLYKAT 

Sistemele de tragere de cablu Katimex sunt sisteme de inalta calitate si cu un randament foarte bun. Repararea profilelor din fibra de sticla se face foarte usor si poate fi executata de catre oricine.
Profilul se poate deteriora atunci cand nu se respecta limitele de incarcare specificate. In cazul ruperii, profilul din fibra de sticla poate fi reparat si nu necesita inlocuirea acestuia.
Procedura este intotdeauna aceeasi, indiferent de tipul de profil. La capetele profilului trebuie inlaturat stratul de polipropilena la o alta lungime.

Instructiuni de reparare:
1. Faceti o taietura dreapta in profilul din fibra de sticla la aprox. 10cm de la punctul unde a aparut ruperea, folosind un fierastrau. Nota: Profilele din fibra de sticla cu diametre intre 3 si 4,5mm pot fi taiate si cu un patent cu tais lateral.
2. Indepartati invelisul de plastic galben de pe profilul din fibra de sticla ca pentru un cablu electric, la lungimea specificata in tabelul de mai jos. Asigurati-va ca in timpul acestei operatii nu taiati sau crestati miezul fibrei de sticla, aceasta putand duce la o rupere prematura in profil.
3. Verificati daca cele doua capete pot fi introduse. Dupa ce au fost introduse, miezul fibrei de sticla Polykat trebuie sa fie la acelasi nivel cu partea filetata a capatului. Varful piesei terminale trebuie sa se suprapuna peste invelisul de plastic. Daca nu pot fi introduse capetele, atunci smirgheluiti partea taiata a miezului fibrei de sticla cu o hartie abraziva fina.
4. Aplicati adeziv in strat subtire si uniform peste miezul fibrei de sticla si suprafata de acoperire, astfel incat capatul sa faca priza pe toata lungimea sa.
5. introduceti mufa peste miezul fibrei de sticla si peste invelis pana la capat printr-o usoara rasucire.
6. Lasati adezivul sa se intareasca pentru cel putin 6 ore. Daca doriti sa continuati lucrul, lasati adezivul sa se intareasca pentru cel putin 10 min. Derulati profilul in intregime si folositi celalalt capat al profilul.

Atentie! Evitati contactul cu ochii si pielea atunci cand folositi adezivi speciali.

DETALII: