Menu
Your Cart

Mansoane Raychem - 110-170kV

Mansoane Raychem - 110-170kV
Mansoane Raychem - 110-170kV
Mansoane Raychem - 110-170kV
Mansoane Raychem - 110-170kV
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mansoane Raychem - 110-170kV

Descriere

Mansoane Raychem - 110-170kV

Informatii de baza
Pentru alegerea corecta a produselor sint necesare citeva date tehnice si informatii preliminare.

Pentru toate aplicatiile:
- Nivelul de tensiune
- Fisa cablului
- Date tehnice despre cablu: materialul conductorului, materialul ecranului, sectiunile conductorului si a ecranului, diametrul conductorului, etc.

Suplimentar:
Pentru mansoane de legatura sau cu intrerupere ecran:
- Lungimea traseului de cablu

Service si strategie
Tyco Electronics Divizia Energie ofera accesorii pentru retele de IT proiectate, fabricate si incercate conform cerintelor standardelor internationale IEC-60840,
IEEE-48 si IEEE-404.
O echipa de ingineri acorda asistenta in perioada de planificare a proiectului.
Instalatori experimentati ai Tyco impreuna cu reprezentanta asista clientul din faza de planificare pina la faza de finalizare a proiectului.
Instruirea mansonarilor poate fi facuta la sediul clientului sau la locul de montaj. Putem oferi clientului instalarea produselor sau asistenta la instalarea produselor.
Pe baza cunostintelor practice si a informatiilor de la clienti, produsele existente se imbunatatesc continuu si se dezvolta alte produse noi.

Manson de legatura Raychem cu/fara sectionare ecran, tip EHVS, pentru 123kV pana la 170kV

Aplicatii
Mansonul pentru tensiuni pina la 170 kV este alcatuit din 3 componente prefabricate. Se poate instala pe toate tipurile de cablu cu izolatie polimerica, cu tratarea corespunzatoare a ecranul si armaturii cablului.

Avantaje
• Manson alcatuit din 3 componente prefabricate
• Conector mecanic, cu ruperea suruburilor la moment controlat
• Etansare la umezeala cu componente termoretractabile
• Dimensiuni reduse
• nu sint necesare scule sau dispozitive speciale la instalare
• Se poate utiliza pentru tratari diferite ale ecranului
• Se poate utiliza pentru cabluri de sectiuni diferite
• Componente din cauciuc siliconic testate de producator
• Testate conform standardelor IEC-60840 si IEEE-404

Nota
Detalii suplimentare sint disponibile la cerere.

Manson de legatura Raychem cu sectionare ecran, tip EHVS, pentru 123kV pana la 170kV

Elemente de baza
Partile constructive principale ale mansonului sint: conectorul (1), corpul de egalizare(2) – inclusiv conul stres-control (4) – cusca Faraday (7) si etansarea pe mantaua exterioara cu materiale termoretractabile (9,12). Conductoarele cablurilor se imbina prin intermediul conectorului mecanic (1) cu ruperea suruburilor la moment controlat. Conectorul poate fi instalat pe conductoare multifilare din Al sau Cu dar se poate adapta si pentru instalarea pe conductoare masive. Corpul de egalizare din cauciuc siliconic (2), poate fi instalat pe o gama variata de diametre de cabluri, aduce zona de jonctionare la un diametru constant. Astfel se acopera sectiuni diferite de cablu utilizind numai un corp siliconic (3). Astefel se pot face mansoane pe cabluri cu sectiuni diferite fara utilizare de componente suplimentare.

Pentru introducerea corpului de egalizare (2) si a corpului mansonului (3) pe cablu nu sint necesare scule sau dispozitive speciale, acest lucru realizindu-se foarte usor datorita elasticitatii acestora.

Ecranul metalic (7) imbraca conectorul asigurind un transfer de caldura perfect si suprafata neteda. Inelele (6) fixeaza corpul de egalizare de izolatia cablului.

Corpul mansonului se parcheaza temporar peste mantaua exterioara a unui cablu. Astfel se micsoreaza lungimea mansonului si timpul de instalare. Conectorii mecanici, fara sudura, (8) se folosesc la intregirea ecranului – sarma de Cu, manta metalica sau CAS (Corrugated Aluminium Sheath). Tuburile termoretractabile (9,12) realizeaza protectia mecanica exterioara si etansarea la umiditate.

Conceptul este similar pentru mansonul cu intreruperea ecranului. Pentru izolarea si etansare legaturilor la impamintare se folosesc masticuri speciale, impreuna cu bine cunoscuta tehnologie termoretractabila.

Parti componente
1 Conector mecanic
2 Corp de egalizare
3 Corpul mansonului
4 Con stres control
5 Electrod IT
6 Inel de fixare
7 Ecran metalic
8 Intregire ecran
9 Tub conductiv
10 Tesatura din Cu
11 Tub izolator
12 Tub exterior cu protectiela umezeala

manson raychem