Menu
Your Cart

Manson derivatie Raychem 10-20kV

Manson derivatie Raychem 10-20kV
Manson derivatie Raychem 10-20kV
Hot
Manson derivatie Raychem 10-20kV
Manson derivatie Raychem 10-20kV
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON

Cod produs

Manson derivatie Raychem 10-20kV

Descriere

Mansoane de derivatie de 10kV si 20kV pentru cabluri monopolare, ecranate, cu izolatie SE

Bazat pe tehnologia bine pusă la punct a accesoriilor pentru cabluri de energie de medie tensiune, Raychem oferă o soluţie foarte interesantă din punct de vedere tehnic şi comercial de realizare a derivaţiilor pe cablurile monofazate cu izolaţie SE. Un nou tip de conector mecanic, integrat în structura manşonului, permite o instalare simplă şi sigură. Manşonul de derivaţie este complet calificat conform normei Raychem PPS 3013.

Cablul
Acest manşon este destinat cablurilor de 10 kV şi 20 kV monopolare, ecranate, cu izolaţie SE.
De exemplu: NAYSY, NA2XS2Y, ПвП, АПвП, YHKXS, YHAKXS, XUHAKXS, AXEKVCY, CXEKVCEY, N(A)2XSY, XHE 49(A), XHP 48(A), EHP 48, N(A)2XS(F)2Y.

Construcţia manşoanelor derivaţie
Pregătirea cablurilor se face în mod similar ca la executarea unui manşon omogen. Înainte de conectarea cablurilor, în jurul capătului ecranului semiconductor se înfăşoară mastic galben care este apoi acoperit cu un tub termoretractabil pentru controlul câmpului electric. Cele trei capete de cablu sunt joncţionate cu ajutorul unui conector mecanic special, proiectat de Raychem, la care presiunea de contact este asigurată de suruburile cu rupere la cuplu controlat. Piese prefabricate speciale realizează umplerea şi etanşarea spaţiului dintre faze. Din componenţa manşonului omogen, au fost păstrate următoarele repere: masticul galben de umplere peste conector, tuburile pentru controlul câmpului electric şi tubul triplu-extrudat (izolator şi ecranpeste izolaţie). Tesătura de Cu şi un conector mecanic pentru firele ecran refac ecranul metalic. Protecţia şi etanşarea exterioară a manşonului este realizată cu un tub termoretractabil cu pereţi groşi şi un tub cu două ramificaţii. Conectorii necesari sunt incluşi în setul de montaj.