Menu
Your Cart

Serpi de tragere

Kati ® Blitz Compact 2.0 Katimex® stabilește noi standarde în ceea ce privește dispozitivele de tragere prin introducerea Kati® Blitz Compact 2.0 pe piață. Profesioniștii și electricienii Katimex® au dezvoltat în continuare cunoscutele dispozitive Kati® Blitz Compact and Locating și au testat..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Cablejet – sistem de tragere cablu variabil. In familia de produse Katimex , Cablejet este noul menbru intermediar intre deja testatele CableMax si PipeEel. De-a lungul timpului s-a dovedit a fi un succes in cadrul companiilor electrice si de constructii care intind trasee de cabluri. Acest produ..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Dispozitive tras cabluri - Serpi de tragere Set compact Kati®Blitz - dispozitiv de tragere pentru instalare la interior. Kati-Blitz a fost primul dispozitiv de acest gen din lume, cu care a fost posibila tragerea de cabluri p..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Kati ® Blitz 2 in 1 Locating combina binecunoscutul sistem de tragere cu un transformator cu inel de alunecare. Profilul unic de fibra de sticla polykat cu fire de cupru integrate permit folosirea sarpelui ca dispozitiv de tragere dar si ca dispozitiv de localizare a traseului. Transformatorul cir..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Mini-Max – Sisteme de tragere pentru cladiri industriale. Sarpele Mini-Max a fost special dezvoltat pentru instalatii în birouri, magazine si clădiri industriale. Acesta se preteaza pentru sistemele de instalatii si conducte cu diametre nominale de până la 2" (50mm). Mini-Max are un cadru de depozi..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Dispozitive tras cabluri - Serpi de tragere Pipe Eel – sistem de tras cabluri pentru telecomunicatii si cabluri de energie. Sistemul Pipe Eel (cunoscut ca si “desfundatorul de tevi”) este construit si teava de otel inoxidabil fara suduri. A fost introdus pe piata pentru prima oara in 1974 si este..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Instructiuni de reparatii pentru toate profilele din fibra de sticla POLYKAT  Sistemele de tragere de cablu Katimex sunt sisteme de inalta calitate si cu un randament foarte bun. Repararea profilelor din fibra de sticla se face foarte usor si poate fi executata de catre oricine. Profilul se poat..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)